Thursday, December 04, 2008

Kesätauolta kotiin

Siellä se on, koti. On sitä kaivattu. Muuttaminen on tietysti ihan yhtä helvetillistä kuin aina ennenkin, mutta ai että on ikävä omaa kotia. Vielä kun saan fyysisen tomumajani paikalle niin avot.

Otsikkoon viitaten: ällistyn jatkuvasti viittauksista lähestyvään jouluun. Mieli elää vielä alkusyksyä. Jouluaatto tullenee iskemään minua salakavalasti takaraivoon, viimeisenä adventtina kiroan kaupassa että pitääkö sen jouluhössötyksen joka vuosi alkaa entistä aikaisemmin.

Tsah, nyt hallitsemaan nelijalkaisten laumaa josta kaikki eivät ole sydänystäviä keskenään (tästä on tosin pientä epäselvyyttä, koska osa porukasta on sitä mieltä että ihan varmasti tultaisiin toimeen, tosi hyvin vielä). Rai rai!

(on se muuten kumma että ihmiset asuvat ihan kokonaisessa talossa ja riipivät sieltä sitten ovet pois. Liian vähän on niitä!)

4 comments:

Anonymous said...

Paluulle jipiii!

Joulusta olen ihan samaa mieltä (toimin myös sen mukaan), joten joululle toistaiseksi vielä buhuuu.

Eikö joulu ole muka 24.12., tai oikeastaan vasta seuraavana päivänä? Mikä hätä sen kanssa nyt vielä on?

Anonymous said...

Joulu tullee,joten jouluja toivottelen! Toivottavasti maailmanmatkailu sujui mukavissa merkeissä ja nyt kaikki on niin hyvin kuin vaan voi...

... Ollaan, tehdään ja mennään!!!

Anonymous said...

S:llä alkavan yrityksen salaliitto hidastaa paluutani: internet-yhteytenne kytketätään joskus tai ensi jouluna.
No, mikäli pitävät lupauksensa, pääsen linjoille taas tammikuussa.

Sano Ohari muuta! Monta päivää on siihen. Tämän voi helposti todistaa menemällä kauppaan 23. joulukuuta: siellä on monta ihmistä jotka ilmiselvästi eivät ole pitäneet joulun kanssa mitään kiirettä.

Ally, joulua joulua! Mukavaa oli. Lämmintä. Paistoi aurinko.

Anonymous said...

Tägäsin sut meemiin kun juu. Jip Jip!