Tuesday, March 08, 2005

Toinen päivä

Suomen Fab5 on valittu.
Ajatella kun 47-vuotias Esko Kärsämäeltä ilmoitetaan ohjelmaan. Eskolla ei ole pysynyt oikein huusholli hanskassa äidin kuoleman jälkeen.

Matkalla Kärsämäelle hämmästellään viehättäviä maalaismaisemia. Perillä todetaan työsarkaa todellakin näiltä tiluksilta löytyvän. Päästään sisään pirttiin, esittäydytään. Sisustajan silmään osuu ihana puulattia, miten tyylikkään näköiseksi sen saakaan! Mutta verhot, verhot täytyy vaihtaa.

Esko on ällistynyt. "Ketäs helevettejä te oikeen ootta?"
"Me ollaan kato viis homoa jotka laittaa heteromiesten elämän järjestykseen! Unohtakaa naisen kosketus, heteromiehen elämä vaatii homotatsia!"
Esko ei juuri juttele, mitä nyt suupielestä karkaa kirosana. Käsi ei kuitenkaan jää toimettomaksi, vaan tarttuu pöydän kanteen iskettyyn puukkoon.

Hetken päästä Esko ottaa siivun taskulämpimästä kossusta, ja pyyhkäisee vereen sotkeentunutta puukkoa verhonkulmaan. "Vielä homoja...saatana..." ähkäisee Esko.

Mutta aion taatusti katsoa joka jakson. Ulkomainen versio on kerrassaan mainio, ja kotimaisesta saa varmasti vielä enemmän riemua irti.

Kaksi minuuttia aikaa lähettää tämä että päivä olisi vielä toinen. *klik*

2 comments:

Anonymous said...

Eilisessä Queer Eyesissa sanoi se sisustaja-setä, että "jossain vaiheessa tytön tulee luopua Barbeistaan tullakseen naiseksi..." Niinko OMG!! No joo, ehkä niistä täytyy luopua jotta ne voi ottaa taas vastaan. Se on sitten vähä kun konfirmaatiotilaisuus, tiekkö?

Ollaan sisustettu täälä tää viikko. Fab 5 olis ylpee meistä. Sun pitää nähdä meidän uudet VERHOT.

Anonymous said...

Toihan on ihan teennäinen ja keksitty juttu!

Sun pitää näyttää teidän uudet verhot. Kuvia! =)