Thursday, February 14, 2008

Ohari haastaa

...ja se haaste menee näin:

1) Laita viisi linkkiä viiteen aikaisempaan blogipostaukseesi. Niiden tulee liittyä näihin viiteen teemaan alla.


1. Perhe
Oikaisen kolmoskohdassa ja laitan kommentin jo tähän. Perheeseeni on blogissa kovin vähän viittauksia. Tässä tekstissä superpakastuksesta kertoja on kuitenkin perheenjäsen. Samainen jäsen on minulle varsinainen tiedon atlas: jos en jotain tiedä niin häneltä kysyn ensimmäisenä.

2. Ystävyys
Ally on ensimmäinen tosielämän ystävä joka aloitti bloggaamisen. Toisin sanoen, ensimmäinen joka oli ystävä ensin reaalimaailmasta ja vasta sitten netistä.

3. Rakkaus
Narsistisesta otsikosta huolimatta tuossa kirjoituksessa käsitellään kyseista aihetta. Kyseinen tapahtuma naurattaa minua vieläkin. Sellaisella hellyyttävällä tavalla muistuttaa että minkälaisen ihmisen kanssa elämäni jaan. Ei kumminkaan paskempi valinta, pojat.

4. Minä itse
Tässä on kuvattu ongelmaa jonka kanssa painin säännöllisin väliajoin. Paitsi nyt kun otin hiukset pois. Hähä! Siitäs saitte! Kolmella millillä on kuule rajattu.

5. Mitä tahansa
Tämän laitoin ihan siksi kun pidän tästä tekstistä itse.
Olipa vaikeaa, niin kuin Oharikin sanoi! Ei sitä ihan sydänvertaan tänne vuodata.

2) Haasta viisi muuta bloggaajaa tekemään sama. Yritä löytää ainakin kaksi uudempaa tuttavuutta, joihin voit näin tutustua paremmin.
Okei, tällaiset lähtee:
1. Akkapaha
2. Nopon kuappi
3. Vogod
4. Neiti Minkkinen
5. Sun äitis


3) Lue postaukset ja jätä halutessasi kommentteja.

Tehty.

4 comments:

Anonymous said...

Kuittaan! Olipa vaikeaa.

Anonymous said...

Hups, nythä mie tään vast hokasin. Olin jo ihan, jot tää meemi männöö osumata ohi. Tulen tok mukkaa, koha että hoputa ja hättäile. Kiitoksii Lilli!

Anonymous said...

Neiti Minkkinen, niin oli vaikeaa minullekin, mutta löytyi niitä sieltä sitten kun hetken tuumasi.

Akkapaha, en tosiaan hoksannut käydä kiljaisemassa teilläpäin että tämmöstä ois. Mutta hyvä että löytyi, jäämme odottamaan tuloksia.

Anonymous said...

Hep!