Tuesday, February 12, 2008

Ookko nää vieläkää nauranu

Perjantaina oltiin taas kultturellia ja möllöteltiin stand-upia. Tilaisuus olikin loppuunmyyty. Saavuimme paikalle elegantisti vähän-vaille-tasan ja vapaat paikat olivat hajanaisina pitkin salia. Onneksi oli lisätty eturivi.
Ennenkö huomasimme eturivin, näin yhdellä rivillä kaksi vapaata paikkaa: toinen ihan rivin päässä, toinen melkein toisessa päässä riviä.
Ehdotin reunassa istuvalle tytölle että mitenkä sitä jos kaikki sen yhden pykälän siirtyisivät, niin meidän porukasta pääsisi kaksi istumaan. Tyttö mietti sekunnin, kaksi ja vastasi sitten topakasti että "niitä pitää pyytää". Varmaankin olin jo hervottomassa naura tänään-moodissa mutta tuolle ei kyllä voinut muuta kuin nauraa.

Ja itse esitykseen! Jouni Kallio oli yhtä hauska kuin hartiansa leveät (no eikä kon oli se oikeasti hauska!), Steve Hughes oli aivan loistava, Zaani piti spiikkinsä lyhyinä syystä tai toisesta ja Peter Sapiano kertoili turistin elämästä Suomessa.
Ostin myös Hughesin keikkataltioinnin missä oli lisää hyvää settiä. Kyseinen aussiherra taisi pitää pohjoisen yleisöä jäykähkönä. Ei tainnut tietää että mehän vaan pinnisteltiin ettei menisi vitsit ohi. Sitäpaitsi yleisö pelkää hysteerisesti joutuvansa osaksi esitystä, joten parempi istua kuin kirkonpenkissä, nauraa silloin kun muutkin ja väliajalla ottaa rohkaisevaa. Ettei tarvi itkun kanssa kotiin jos kumminkin joutuu komiikan välineeksi.

No comments: