Tuesday, April 08, 2008

Ne tahtoo Ingallsin Lauran

Avoin työhakemus;

tarjoudun palvelukseen pienen tai keskisuuren valtion diktaattoriksi. Valtiolta toivotaan trooppista sijaintia, aiempaa kokemusta yksinvaltiaista sekä kykyä suostua uusiin ja päättömiin vallanpitäjän oikkuihin. Olen hyvin diktaattoriksi soveltuva omavaltainen sooloilija vailla minkäänlaisia yhteistyökykyjä. Aggressiivisuus ja äkkipikaisuus ovat valttejani. En arvosta auktoriteetteja, halveksin kompromisseja ja olen kyvytön vastaanottamaan kritiikkiä.

Palkkatoiveeni on valtionne BKT, luontaisetuna minulle pitää myös langeta korruptiotulot, tai ainakin aimo siivu niistä.



(ja joo, onhan se otsikko ihan päätäsärkevän angstinen, mutta antakaa nyt siimaa. Että väitinkö, vittu, olevani kiltti ja kiva? En siis teille rakkaat lukijani. Vaan siellä oikiassa elämässä.)

4 comments:

Anonymous said...

Sitten kun sulle on se paikka järkkääntynyt, niin et varadiktaattoria tarviis, loma-ajoiksi ja noin? Voin ryhtyä myös sortokonsultiksi.

Anonymous said...

No mutta Ohari, le dictateur on dictateur 24/7! Siinä ei loma-aikoja tunneta kun kansa vaatii sortoa.
Muita kiinnostavia urapolkuja toki voin tarjota, miltä kuulostaisi vaikkapa lehdistön kahle? Ehdotuksesi sortokonsultiksi on myös mitä mainioin, minkälaista palkkatoivetta sulla olisi?

Anonymous said...

Syrjintäministeriksi ehkä voisin myös haluta... Hmm. Vaihtoehdot ovat mielenkiintoisan moninaiset. Palkkatoive? Ihan vaan kutsumuksesta sortaisin, tietysti. Tai no jos nyt joku rahtilaivue tai lennosto joskus liikenee pienen rahallisen korvauksen (esim. vuotuisan vientitaseen alijäämän verran) lisäksi, ihan kiva. Virka-asunto ja -känny olisivat myös tietenkin asiaa. Tällä puheella kättä päälle!

Anonymous said...

Soon sillä selevä!
Paan hävittäjän hakemaan heti kun pääsen perille ja kotiudun.