Wednesday, May 04, 2005

Cosmopolitan - sinunkin älykkyysosamääräsi dramaattiseen laskuun

Ymmärrän että on olemassa roskalehtiä. Ymmärrän että ihmiset lukevat Seiskaa ja Ohoa ja mitä niitä nyt ikinä onkaan. Ymmärrän että iltapäivälehdet eivät edusta journalismia parhaimmillaan.
Mutta viime aikoina jo pelkkä lööpin näkeminen on saanut otsasuonen pullottamaan. Maailmassa ei ilmeisesti tapahdu mitään, tai jos tapahtuu, keskitytään epäolennaiseen.

Mutta onhan niitä roskalehtiä vielä muitakin.
Jossain tilapäisessä mielenhäiriössä menin ostamaan huhtikuun Cosmopolitanin. Että säästäisin teiltä sen lukemisen vaivan, voin referoida kyseisen aviisin tähän.

Cosmopolitania tehdessä on tärkeää osata alkusointuja.
"Selätä seksipulmat" "Panettaako palomies" "Pahuksen papillooma" etc.

Takaisin huhtikuun numeroon.

Cosmokannessa on tällä kertaa Heidi Klum. Heidi on näppärästi onnistunut mainostamaan ihan jokaista tuotevalikoimansa tuotetta. Karamellejä "Syön rasvattomia Heidi Klum Candies- karkkeja!", kenkiä "Käytän supermakeita Heidi Klum for Birkenstock-bootseja!", vaatteita...

Suorat sanat-palstalla kerrotaan miten voit tarkkailla hysteerisesti poikaystäväsi uskollisuutta petollisen naisen avulla. Näin toimii tasapainoinen parisuhde!

Tyylipoliisi-aukeamalla on kuvia, nimiä sekä puvun väri. Tyylipoliisi todellakin. "Tältä näyttää turkoosi".

Miesmanuaalille on uhrattu heti useampi sivu. Näin tulkitset ensisuudelman. Siinäpä vasta asia johon tarvitsee lehtijutun avukseen.
"Leikkaa duunisutinoilta siivet" olisi yhtä hyvin voitu otsikoida "näin teet itsestäsi neuroottisen, miehestäsi hullun ja saat miehesi työtoverit pitämään sinua auttamattomasti hulluna".
"Miehen mielestä"-osiossa kerrotaan miten voit tukahduttaa omat tunteesi ettet vain nyt ärsyttäisi sitä kultsipuppelia jonka olet saanut lankaan.

Kymmenen kysymystä seksistä käsittelee vaikeita asioita, kuten sitä jokaisen mieltä kalvavaa kysymystä: miten päästään kätevimmin siihen asentoon että nainen on miehen päällä.

Rakkaus ja intohimo-osiossa kerrotaan miten voit muuttaa itseäsi että saisit miehen.

Urheilijat uhmamielellä. Alkusoinnut, muistakaa ne alkusoinnut! Tässä on päästy lähelle, mutta ur-ur-pari olisi toiminut silti paremmin. Ihmetellään että miten ne miesurheilijat sillä lailla sikailevat. Ööh, pitäisikö urheiluharrastuksen sitten taata jonkinlainen sädekehä?

Syyttömänä huumekuriirien helvetissä kertoo idiootista, joka teki järjettömän kuuloisia tehtäviä yllättävän suurella palkkiolla. Ja hups, joutui vankilaan ihan vips vaan!

Koukussa kaikkeen kertoo että alkoholia voi juoda liikaa, tupakointiin voi jäädä koukkuun, shoppailla voi liikaa... Noooo shit, Sherlocks? Juttu on pinnallinen ja mielenkiinnoton.

Kirjaosiossa on pätkä Noah Hawleyn "Kaikki sanovat tahdon"-kirjasta, joka vaikuttaa huonoimmalta kirjatuotokselta sitten Steve Martinin kirjaräpellyksen.

Ja muista nyt ihmeessä tehdä tyttöystäväainesta-testi. Tokihan on olemassa "aines" josta hyvä tyttöystävä koostuu, universaali tapa toimia oikein.

Pitäisköhän tehdä kestotilaus?

No comments: