Wednesday, May 21, 2008

Ja jaksaaaaa!

(otsikko tulee lausuman aerobic-ohjaajan raivostuttavalla piiskaäänellä)
Eihän kukaan jaksa enää Blogilistasta, eihän?
Kerta kiellon päälle.

Itse en ole kirjautunut listalle kertaakaan sen jälkeen kun uusien käyttöehtojen hyväksymisilmoitus tuli hyväksyttäväksi ennenkö listaa pääsee selaamaan.
Luin ne kuitenkin ja yksi kohta pisti ällistyttämään, mainitsinkin siitä Paremmaks män-postauksen kommenttilaatikossa.
Eli, kohta 4.9:
Palveluntarjoajalla on oikeus poistaa Palvelusta aineisto...joka Palveluntarjoajan näkemyksen mukaan on... haitallista taikka vahingollista Palveluntarjoajalle...tai kolmannelle osapuolelle. Palveluntarjoajalla ei ole velvollisuutta ilmoittaa aineiston poistamisesta Käyttäjille etu- eikä jälkikäteen.

Silloin arvelin että eihän sitä mikään voi pakottaa Sanomaa julkaisemaan sellaista mikä heitä haitannee. Kalvoi se kuitenkin, ei tämä nyt ihan...
Muistini hämäristä nousi käsite "hyvä journalistinen tapa".
Varmistin asiaa Kirsiltä, hän kun on viestinnän ammattilainen. Joka vahvistamaan että hyi Sanomaa, ei sovi mediatalolle tuollainen.

Itse pysyn päätöksessäni lähteä listalta hippulat vinkuen. Tehkää te omanne, mikä se sitten onkaan.

5 comments:

Anonymous said...

Kyllähän noissa ehdoissa häiritsee muutamakin asia vielä minua mm. se kohta, jossa vannotetaan, että piti antaa oikeita tietoja palveluun rekisteröityessään jne. Noh, itse kylläkin rekisteröidyin listalle aikoinaan ihan muulla kuin omalla nimelläni enkä sitä ole käynyt muuttamaan, joten varmaan nyt rikon sääntöjä ja joudun varmaan linnaankin kohta.

En poistu listalta silti, olen liian laiska ja lokien seuraaminen sitä kautta on kuitenkin vielä helpompaa (vaikka ainakaan minun suosikkilista ei ihan kunnolla toimi vielä).

Anonymous said...

Ahjoo, se oikeat tiedot. Ihan scheissea.

Mieluummin minäkin jatkaisin käyttöä, onhan tuosta oma vaivansa ottaa uusia systeemejä käyttöön.
Mutta kun ei näköjään ole mitään väliä että kuinka pahasti sumutetaan niin pitäköön tunkkinsa.

Selaimen live bookmarksit ovat minusta ehdottomasti vaivattomin tapa seurata blogeja. Ei sekään ihan unelmatavoin pelitä, mutta hyvin kuitenkin. Ärsyttää vaan kun ei muualla saa niitä sitten käsiinsä. Siellä pitää kikkailla google readeria, ja siinä taas on muita ärsyttäviä ominaisuuksia.

Anonymous said...

Laiskat vanhat naiset (luve: mie) roikkuut listoil, mut sie oot sentää toista maata. Jouvun miekii täs kyl tutkimaa ne eläväiset kirjamerkit jot saan seurannee siun seikkailuita. Törmäillää, vai mitehä se pitän nykyjää sannoo.

Anonymous said...

Ei pidäkään Akka kaikkien lopettaa: hyvä kun meille jää tolkkuja vastarinnan naisia systeemin sisälle, niinkon sinä ja Elegia.

Ja saahan sitä toisenkin kirjoittaman blogin lisätä listalle. (kaikkensa yrittää ettette lakkais lukemasta). Minun puolesta lisätkää jos haluatte, ei se linkki minua siellä haittaa vaan se että itse olisin käyttäjänä.

Tutustu ihmeessä Akka eläviin merkkilöihin, ovat niin käteviä! Heti kun mukavan sivun näkee niin klik vaan se on suosikki. Vaikka olis lontoota, niitä kun ei Suomen blogilistalta löydy. (eikä sinne ulkomaisia lisätä)

Huomenna kai tuo pitäis poistaa, vaan sitä varten pitää kirjautua sisälle ja hyväksyä ne mörön käyttöehdot. No tuskin nuo kotoa tulevat raivelista hakemaan jos kerran sitä klikkaan ja sitten lähden.

Pitää sinne siksikin mennä että saa suosikkilistan talteen. Varmistaa ettei ole mikään suosikki unohtunut kyydistä.

# Jary said...

Blogilista on luusereiden sandbox. :o

Tosiplokkari EVVVK onko jossain säälittävällä listalla tahi ei. Viidakkotrumpu toimii (jos on aihetta), ja RSS hoitaa loput. Ugh.