Tuesday, May 13, 2008

Paremmaks män

Käyttöehdot paranivat. Hyvä kun möykkäsitte!
Eli nykyisellään niissä sanotaan:
Palveluntarjoajalla on kuitenkin oikeus käyttää ja linkittää blogilistan kautta kertyvää dataa, tilastoja, analyysejä ja trendejä Palvelussa ja sen markkinoinnissa sekä Palveluntarjoajan ja sen kanssa kulloinkin samaan konserniin kuuluvien yritysten liiketoiminnassa. Palveluntarjoajan käyttö- tai julkaisuoikeus ei koske blogisisältöjä, muuten kuin linkitystarkoituksessa.

3 comments:

Anonymous said...

Mitä tästä voisi oppia? Minulle tulee mieleen taas se, että ihmisiä (taviksia) pidetään tyhminä, suorastaan idiootteina. Ei nyt kuitenkaan tarvitse olla mikään ruudinkeksijä havaitakseen, että noissa käyttöehdoissa oli paljon mätää.

Anonymous said...

Kiitos Lilli, olit yks äänekkäist.

Anonymous said...

Juu elegia, ei tuohon oikein hyvää selitystä löydy että miksi käyttöehdot olivat tuollaiset.

Ollos hyvä Akkapaha. Eipä nämä metelöimättä muutu.

Vieläkin mulla korpeaa yksi kohta niissä käyttöehdoissa:
4.9 Palveluntarjoajalla on oikeus poistaa Palvelusta aineisto...joka Palveluntarjoajan näkemyksen mukaan on... haitallista taikka vahingollista Palveluntarjoajalle...tai kolmannelle osapuolelle. Palveluntarjoajalla ei ole velvollisuutta ilmoittaa aineiston poistamisesta Käyttäjille etu- eikä jälkikäteen.

Tämä onneksi koskee vain "Palvelua". Niin kai se on että mikään ei voi pakottaa Sanomaa julkaisemaan sellaista mikä on sille itselleen haitallista. Hmm.

En ole muuten vieläkään hyväksynyt käyttöehtoja, oletteko te?